Ze praten erover ...

Ontdek Delasia via de getuigenissen van zijn medewerkers en partners.

De heer R., zelfstandig slager in Brussel, deelt ons zijn ervaringen.

 “Trouwe klanten verwachten van de slager die ze gewoon zijn tegelijk de traditionele smaken maar ook interessante nieuwigheden zoals de Aziatische keuken van Delasia.”

De heer R., zelfstandig slager in Brussel, deelt ons zijn ervaringen.

Kwaliteit is in de eerste plaats een persoonlijke keuze maar ze wordt wel in hoofdzaak gemaakt met het oog op wat de vaste klanten verwachten. Mijn toonbank komt tegemoet aan de vraag van veeleisende klanten die behalve vlees ook op zoek zijn naar bereide gerechten van hoge kwaliteit. Dergelijke kant-en-klare maaltijden, voor de lunch of voor de gezinsmaaltijd of een etentje met vrienden, zijn een essentiële aanvulling van het aanbod geworden!

Sommigen zeggen dat het er bij de slager nog altijd zeer traditioneel aan toe gaat. Dat klopt echter niet. Ik innoveer zeker en vast en de vernieuwing zit net in de variëteit van mijn aanbod. Elke slagerij heeft natuurlijk haar eigen aanpak en de winkel weerspiegelt de passie van het huis. Een mooie toonbank is het werk van vele jaren en vergt dus ervaring. Een goed draaiende winkel krijg je alleen door intelligente beslissingen te nemen die ook nog moeten resulteren in een mooie rentabiliteit. Dat verklaart mee waarom wij geëvolueerd zijn tot een slagerij die het vleesvak combineert met de lekkernijen van een echte traiteur. Delasia biedt me binnen mijn activiteiten een reële meerwaarde.

 


De heer A., chef in een grote keuken.

“’s Middags honderden maaltijden serveren en ondertussen efficiënt je budget beheren. Gemakkelijk is dat niet.”

De heer A., chef in een grote keuken.

Dankzij het productgamma van Delasia heb ik variatie kunnen brengen in ons aanbod, zonder de culinaire gewoonten van de werknemers die in het restaurant van onze inrichting komen eten op hun kop te zetten. Het moeilijkste in ons vak is om weken vooraf over de menuplanning te beslissen en daarbij goede keuzen te maken.

Daarnaast is ook een strikt beheer van de voorraad en de foodcost een absolute noodzaak. Er kan geen sprake van zijn zomaar ergens aankopen te doen en dan met een gat in je budget te zitten. Mijn ervaring is dat ik op Delasia kan vertrouwen. Zo kan ik bij de planning voor mijn restaurant een bereid recept opnemen waarvan ik weet dat het tegemoet zal komen aan de specifieke vereisten van mijn budget en van mijn activiteit.

 


Mevrouw K., verantwoordelijke voor de keuken in een Vlaamse school.

“De beperkte personeelsbezetting in de keuken van onze school heeft er ons toe aangezet een beroep te doen op leveranciers van bereide gerechten en zo de werklast te verminderen.”

Mevrouw K., verantwoordelijke voor de keuken in een Vlaamse school.

We hebben niet meer de tijd om alles zelf klaar te maken. Kiezen voor een bereide maaltijd, bij gebrek aan voldoende keukenpersoneel, is geen gemakkelijke beslissing, omdat we de kinderen van de school een evenwichtige maaltijd willen voorzitten. Op een dag, tijdens een vergadering met andere chefs van schoolkeukens, heb ik gelukkig een nieuwe leverancier leren kennen, Delasia. We hebben daarna snel een test georganiseerd en de kinderen bleken meteen dol op de diversiteit die langs die weg hun refter binnenkwam.


De heer B., traiteur in het Antwerpse.

“Snel werken maar ook resoluut gaan voor de beste kwaliteit voor mijn klanten!”

De heer B., traiteur in het Antwerpse.

In mijn werkplaats moet ik voortdurend tijd zien te winnen en doordringen tot de essentie. Als je met een team werkt kom je immers al gauw uit bij de hoge loonkosten. Daarom moet ik kunnen beschikken over de beste oplossingen om de tijd in de keuken op een efficiënte manier te beheren. En daar komen de kant-en-klaar bereide en op een intelligente manier verpakte producten om de hoek kijken. Als traiteur ben ik verplicht mijn klanten het beste voor te zetten. Het gebeurt niet zelden dat ik op het laatste nippertje een bestelling krijg voor een groot evenement. Dan weet ik wel welk nummer ik moet bellen! Ik heb er om die reden voor gekozen om met een premiumleverancier te werken, zoals Delasia, die snel levert en net als ikzelf kwaliteit hoog in het vaandel voert. Daar kan ik zonder aarzelen de etiketten ‘zelfgemaakt’ en ‘van het huis’ op plakken!