Wij streven op elk gebied naar de hoogst mogelijke kwaliteit

De kwaliteit ziet en smaakt men. Bij Delasia, wordt elke fase van het productieproces beheerst , vanaf het uitwerken van de recepten tot en met het vertrek van de afgewerkte producten.

Een totale kwaliteit

Delasia onderhoudt nauwe banden met zijn leveranciers en stelt zich zo garant voor de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Al het gevogelte is uitsluitend afkomstig van Belgische producenten en wordt vanaf de kwekerij getraceerd. Tijdens elke fase van het productieproces, vanaf het uitwerken van de recepten tot en met het vertrek van de afgewerkte producten, werkt de 'kwaliteitsploeg' van Delasia alles uit tot in de kleinste details om een 'totale kwaliteit' te bereiken.

Onze verbintenissen

  • De herkomst en het zorgvuldig uitkiezen van de grondstoffen: voor elke grondstof wordt er een bestek opgesteld en alle leveranciers worden periodiek geëvalueerd.
  • Onze kopers die zich aan de bron bevinden, houden bij dat alles een oogje in het zeil, tot in Azië.
  • Traceerbaarheid: vanaf de ontvangst van de grondstoffen tot het in de winkelrekken plaatsen van de producten.

Bovendien is Delasia het BRC-certificaat (British Retail Consortium), ISO22000, IFS gecertifieerd, en voldoet zo aan de meest veeleisende normen op het gebied van voedselveiligheid.
BRC, British Retail ConsortiumISO22000ifs food

Deze certificaten zijn de erkenning van een kwaliteitssysteem dat constant wordt verbeterd, evenals van een permanente bezorgdheid om de behoeften van de consumenten

Ten dienste van de kleinhandelaars en hun klanten

Deze kwaliteitseis wordt natuurlijk doorgetrokken in onze diensten. We voldoen aan de doelstellingen voor rendabiliteit/gemak van de kleinhandelaars door een strikt bestek:

  • Gemakkelijk te hanteren verpakking met snijdbare porties.
  • Vereenvoudigde bestellingen en snelle just-in-time-leveringen
  • Marketingondersteuning en aantrekkelijke promoties voor een sterk merk.

U haalt zo voordeel uit onze ervaring, of u nu ambachtelijke slager, traiteur in de grootdistributie, restaurantverantwoordelijke binnen een onderneming of evenementenorganisator bent.