Grondlegger van tendensen

Delasia is een belangrijke speler op de markt voor kant-en-klare exotische maaltijden. Als moderne partner ten dienste van de kleinhandelaars, is de onderneming werkzaam in verscheidene Europese landen.

Delasia begint met een menselijk avontuur. Dat van vier jonge ondernemers in de jaren 90 die een passie hebben voor de Aziatische keuken.

Hun project: volledig verse kant-en-klare maaltijden bereiden waarmee men even aan de dagelijkse sleur kan ontsnappen. Het team bouwt dus een unieke kennis op van authentieke Aziatische recepten. Een gedurfde uitdaging, aangezien de markt nog in zijn eerste levensjaren zat. Maar dat zou van Delasia een van de voorlopers op dat terrein maken.

De wil om het steeds beter te doen

Die passie is tot op vandaag blijven bestaan. Enkel de productiemiddelen zijn verder ontwikkeld, zodat het bedrijf kan voldoen aan de toenemende vraag naar gerechten uit de wereldkeukens. Een ontwikkeling die plaatsvond zonder in te boeten aan kwaliteit, dankzij een scherpe marktkennis, ultramoderne productie-eenheden en een onafgebroken beleid van investeringen. De onderneming, die in België gevestigd is, biedt een gevarieerd gamma van Chinese, Indische en Thaise gerechten aan die exotisch én gemakkelijk zijn.